Medlemskortet Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

PRIVATLIVSPOLITIK

Denne politik om beskyttelse af persondata gælder vores hjemmesider og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via mobilenheder. Ved at benytte vores hjemmesider og tjenester giver du udtrykkeligt dit samtykke til, at vi kan behandle dine persondata som beskrevet i denne privatlivspolitik.

Vi tager din databeskyttelse alvorligt

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Vi respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle persondata, som vi modtager.

Kontaktoplysninger

Den dataansvarlige er: Memento Circle, de bedste minder ApS
Istebjergvej 47
4400 Kalundborg, Denmark
Website: medlemskortet.dk

Mail: [email protected]

Hvilke persondata indsamler og behandler vi?

Vi indsamler og lagrer alle oplysninger, som du indtaster på vores hjemmeside, eller som du opgiver, når du benytter vores tjenester. Herudover indsamlet vi oplysninger, som automatisk sendes til os fra dit udstyr. De oplysninger som vi indsamler kan omfatte, men er ikke begrænset til:
  • oplysninger, som du opgiver, når du opretter en brugerprofil eller benytter de tjenester, vi stiller til rådighed,
  • oplysninger, der opgives i forbindelse med korrespondance via vores websted eller korrespondance, der sendes til os,
  • oplysninger om din og din enheds placering, herunder det entydige enheds-id, hvis du har aktiveret denne tjeneste på mobilenheden, og
  • yderligere oplysninger, som du måtte opgive via sociale medier eller andre tredjepartstjenester.
Udover de oplysninger, som du selv giver os, indsamler vi automatisk de oplysninger, der sendes til os fra din computer, mobilenhed eller andet udstyr. Disse oplysninger omfatter, men er ikke begrænset til: