Medlemskortet Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du indtaster dit referencenummer herunder, og trykker på "Søg" knappen, kan du se leveringsoplysninger for dit køb.
Som udgangspunkt skal du ikke gøre noget. Når vi modtager pakken retur håndterer vi den, og hvis nødvendigt, kontakter vi dig. Husk altid at udfylde en returseddel når du sender noget retur.
Medlemskortet.dk leverer kun pakker i hele Danmark. Ved pakker bestilt til udlandet, vil vi tage kontakt til dig og bede om en dansk adresse. Hvis ikke dette kan oplyses, vil vi annullere købet.
Hvis du, mod forventning, ikke kan komme i kontakt med den pågældende deal leverandør, bedes du rette henvende til Dealhunters kundeservice.
Når du gennemfører dit første køb, bliver der automatisk oprettet en Dealhunter konto til dig.
For at nulstille dit kodeord, bedes du trykke her. Hvis din email ikke kunne findes under "Glemt Kodeord", er det fordi du endnu ikke har en konto. Du skal blot gennemføre dit køb og vælge "Ny Kunde" når du skal til betaling.
For at ændre din kode, skal du logge ind. Dette kan du gøre ved at trykke her. Derefter skal du trykke på "Din konto" i toppen af siden og under "Profiloplysninger" indtaste din nye kode i feltet "Kodeord".
Dette kan du gøre ved at trykke på "Min profil" i toppen af siden. Her kan du se alle dine bestillinger og værdibeviser. Dette forudsætter dog, at du er logget ind. Er du ikke logget ind, skal du gøre dette først.
Når din betaling er gennemført kommer der er grøn bjælke med en tekst, der bekræfter dit køb. Der sendes en ordrebekræftelse til din e-mail, og denne kan ligeledes findes på din Dealhunter konto.
Ja, der er altid 14 dages fortrydelsesret på produkter, fra den dag du modtager produktet. Hvis vi allerede har hævet pengene fra din konto, vil disse penge blive refunderet til dig inden for få bankdage. Ved fortrydelse skal du selv betale for fragten til leverandøren. Ved returnering af produkt bedes du udskrive og udfylde dette dokument med de relevante oplysninger og vedlægge det din forsendelse.
Hvis du har modtaget en forkert størrelse eller farve ift. hvad der fremgår af din bestilling, skal du kontakte leverandøren og påpege dette. Hvis der blot skal byttes til en ny farve/størrelse m.m. og der intet er galt med varen, skal du selv betale for genudsendelsen af det nye produkt. Ved returnering af produkt bedes du udskrive og udfylde dette dokument med de relevante oplysninger og vedlægge det din forsendelse.
Hvis du har modtaget en ødelagt pakke eller produktet er beskadiget under transport, bedes du kontakte leverandøren og de vil løse sagen hurtigst muligt. Ved returnering af produkt bedes du udskrive og udfylde dette dokument med de relevante oplysninger og vedlægge det din forsendelse.
Når du gennemfører et køb, foretager vi en reservation på din konto på det tilsvarende beløb. Når det sidste produkt du har købt på din ordre er afsendt, vil vi hæve beløbet fra din konto.
Du kan bruge alle danske kort samt enkelte internationale betalingskort.

Kontakt os

Telefontider:
Telefon: 5280 32 72
Mandag - Fredag: 10.00 - 12.00