Medlemskortet Logo
Log ind · Betingelser · Kontakt
Kurv
Din kurv er tom

Ekstra FORDELE • TILMELD DIG OG FÅ MEDLEMSKORT

FORDELE PLUS89 DKK/ måned
Prøv det gratis i 14 dage.
Kæmpe rabatter på næsten alle deals.
30 dages fuld returret.
Eksklusive konkurrencer.
 

PLUS

Hvad er det?

Medlemskortet PLUS er en medlemsklub, hvor du får adgang til helt særlige medlemstilbud. Du vil via dit medlemskab kunne købe hovedparten af Medlemskortets produkter til en ekstra lav pris og med 30 dages fuld returret.

Faktisk vil rigtig mange varer kunne købes til indkøbspris – eller endnu billigere!

Medlemskortets indkøbere arbejder konstant med at købe lækre designervarer, fede gadgets og smarte ting til hjemmet, som vi kan sælge til den bedste pris til vores PLUS-medlemmer.

Hvordan tilmelder jeg mig?

For at blive Medlemskortet PLUS-medlem, skal du aktivt gå ind og tilmelde dig på følgende link: SÅDAN TILMELDER DU DIG

Du kan også tilmelde dig i forbindelse med køb af varer. Her skal du blot vælge "medlemsprisen" og derefter acceptere betingelserne: BETINGELSER

Og skulle du fortryde dit medlemskab, kan du nemt og hurtigt opsige dit medlemsskab under din Medlemskortet brugerkonto.

PLUS-medlemskab - kun 89 DKK pr. måned.

Hvorfor har Medlemskortet lavet sådan en klub?

Det har vi, fordi vi med sådant et fællesskab kan købe ekstra store mængder hjem og derved sælge varerne endnu billigere. Det betyder også, at jo flere medlemmer vi er – jo billigere kan vi sælge varerne!

Derudover har vi valgt at give dig mulighed for at deltage i konkurrencer, som kun er for vores medlemmer – med særligt eksklusive præmier. Faktisk bliver der løbende udtrukket en heldig PLUS-vinder, helt uden du som medlem behøver gøre noget aktivt.

Så gå ikke glip af vores vilde tilbud og eksklusive konkurrencer - SÅDAN TILMELDER DU DIG